Futsal di Al-Jadawi Park, Sohar

14 02 2009


Petang kelmarin (Khamis), sempat lah kita orang (fellow Malaysians) berkumpul untuk mini pot-luck di samping bermain Futsal (1 jam) kali pertama di Al-Jadawi, setelah lebih 2 tahun berada di Sohar ni. 7 orang dari Alstom (termasuk aku) campur 2 orang dari Sohar College (Zulkifli dan Azizul) dan 1 orang rakan Singapura (Suhaimi) dari Jurong Engineering – 2 keluarga sahaja yang sempat join petang tu. Rasanya everyone had fun, walaupun mainnya tak seberapa – Tukang soraknya seperti biasa, anak-anak aku yang sentiasa riuh – bunyinya macam ramai orang.Tapi yang main Futsal 8 orang jer – yang selebihnya bimbang terlebih umur hahaha, sori la geng!!

Selepas habis game, sementara menjamu selera, sempat lah jumpa 1 lagi keluarga dari Malaysia yang baru beberapa minggu dikesan tapi dah lebih 1 tahun tinggal di Sohar – keluarga Encik Bandu dan Puan Aminah ( minus 3 orang anak bujang mereka).

OK !! Till the next game – which will depend on berapa lama semua orang boleh recover dari penyakit lenguh-lenguh sendi from this 1st game. Power kurang takpa, Semangat kena ada…Caya la beb!!


Tindakan

Information

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s




%d bloggers like this: