Pot-luck Di Sohar Corniche Park

31 01 2009

Malam tadi sempat la aku n few fellow Malaysians plus sorang member Indon n Kiasu (Suhaimy, wa tau lu tak kisah beb) dengan iringan trailer/sukusakat masing-masing memenuhkan ruang kosong di Sohar Corniche Park. Lama sungguh rasa nya tak buat pot-luck especially among beberapa kerat Malaysians yang duduk kat Sohar ni. Kebetulan ada member dari KL yang baru seminggu mula tugas di Sohar College. Bertambah sorang lagi umat kat Sohar ni.

Yang seronok seperti selalunya bebudak, main bola dari satu sudut ke satu sudut yang lain di taman ni. Yang bebapaknya bole larat nengok jer sambil ngobrol (borak la tu) n melantak sakan – mana pulak nak dibuang kalori berlebihan ni…. laaa gambar tak dload lagi – update kemudian


Tindakan

Information

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s




%d bloggers like this: